Sikre

Lørdagens sene Sikre engelske Championship kamp…

I England er stort set de fleste kampe udsat grundet Prins Phillips bortgang, da bisættelsen afvikles denne eftermiddag. Men denne kamp afvikles sent. I Championship er der 1 mandskab der stort set er rykket op i den bedste engelske liga Premier League. For hjemmeholdet kan ikke hentes af nr. 3, kun teoretisk – men det kræver at topholdet ikke får et eneste point i de sidste 5 runder – og at nr. 3 henter 18 point, for de har spillet en kamp færre – det sker ikke. 

Norwich – Bournemouth = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Norwich kan med en sejr i dagen opgør godt tage badetøflerne på, række armene i vejret og drikke sig i hegnet. Men det skal vi nok ikke regne med at de gør, for de har allerede proklameret, at de går efter at vinde denne sæsons Championship. Det er både æren det gælder, men også en meget stor pose penge til klubben. Det er da heller ikke nemt for et hold der føler de kan gå på vandet, pludselig skulle stoppe op mens det er rigtigt sjovt.

Når vi kommer et par runder længere frem, så kan det godt være at spillerne måske hiver lidt for meget i bremsen og hviler på laurbærene. Men ikke de første 2-3 runder – før Mesterskabet i Championship er sikret. Men det kan også gøres med et par sejre og så kan Norwich se tilbage på en fantastisk sæson. Så er det bare spørgsmålet om, de kan overfører momentum til den bedste engelske række. Men i dag vinder de hjemme på Carrow Road.

*

Bournemouth har fået motoren i gang igen, efter nogle runder hvor de nærmest løb tør for benzin. Bournemouth mistede 8 point i marts måned, hvilket sendte dem ned som nr. 6, som er den sidste play offs plads i Championship. Men de er hårdt presset af Reading, som der pludselig også er kommet lidt liv i. Så et nederlag i dag, kan komme til at gøre ondt på sigt – men de står overfor en virkelig svær opgave. Bournemouth skal helt tilbage til 2016 for, finde den seneste triumf på Carrow Road.

Formen er stort set næsten lige så god som hjemmeholdets, hvis man ser bort fr udekampene. For det har været deres udfordring i denne sæson. Alt for mange kampe er endt remis, som i sig selv er godt, men i dette tilfælde har det været 3-4 for meget. Det skal nok blive en god kamp på Championship niveau, med vi er helt overbeviste om, at Norwich snupper alle 3 point og forsegler deres oprykning i dag.

Norwich – Bournemouth = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top