Sats

Lørdagens “Sats” fra League One…

Som overskriften indikerer, er dette valg hentet i den 3. bedste engelske liga. Her har vi fundet et opgør mellem 2 hold, hvis form stikker i hver sin retning og det vil få stor indflydelse på dagens udfald – til et godt Odds.

Oldham – Rotherham = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markeddets højeste Bonus som Ny kunde…

Oldham er inde i en slem periode og kan kun finde en sejr i deres 10 seneste kampe. Den ligger helt tilbage i starten af december, de efter 6 kampe har kun givet 2 point.

Så det er et slagent Oldham mandskab der trænger til succes, men har lidt svært ved at finde de rigtige takter frem på banen. Det er både i forreste geled, men også i de bagerste, for med kun 3 træffere og 9 imod sig i 5 kampe – er der mange opgaver der skal løses. D er ikke køst til i dag.

*

Rotherham er i rigtig god form og ligger da også med fremme i League One på 7. pladsen, som er placeringen lige udenfor de sjove pladser. Men formen er rigtig god og faktisk en smule stigende. Ingen nederlag i de 6 kampe underbygger formen.

På udebane har de vundet deres 3 seneste udekampe og scoret en hel del mål. 7-2 heeder scoren for disse 3 udekampe, hvilket slet ikke er ringe. I dag møder de så Oldham på Boundary Park og her har de gode erfaringer fra.

De 4 gange Rotherham har været det gæstende hold på Boundary Park, har de vundet de 3 gange. Kun 1 gang har Oldham hentet en sejr hjemme mod Rotherham og vi tror at gæsterne igen snupper alle 3 point i dagens opgør.

Oldham – Rotherham = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markeddets højeste Bonus som Ny kunde…

 

To Top