Nyhed

Lørdagens landskamp udenfor kategori…

Nu er det bestemt ikke kun på grund af det fuldstændige sindsyge høje odds som Bookmakeren her tilbyder på kampen, men også fordi vi på redaktionen har en tro på de danske drenge denne gang.

Sverige – Danmark = 2 = Odds 16,0
Spillet hvor du får ODDS 16,0 på dansk sejr…

Sverige er et godt hold, men vi syntes på redaktionen at de er bedre defensivt end offensivt. Man kan godt se, at der mangler en leder som Zlatan, selvom det er fællesskabet der satses på nu.

De er med til VM fordi de har gjort det godt, men i dette opgør er der også en masse ære og selvforståelse og vi fornemmer, at der vil blive spillet igennem, selvom det kun er en træningskamp.

Sidst at der var kamp mellem Servige og Danmark, vandt svensken med en kneben 1-0 sejr. Det var i Januar – men siden da har svenskerne haft ringe resultater, selvom det kun har været træningskampe. Både Rumænien og Chile har slået dem.

*

Danmark kvalificerede via to play-offs kampe og skal nu slibe formen af mod vores naboer fra Sverige. Vi er slet ikke i tvivl om, at landsholdet godt vil revanchere sig efter nederlaget i januar måned.

Og vi har et godt hold, med en blanding af arbejdsfolk og individualister. Nej vi vinder ikke VM, men vi vil helt sikkert sætte et fingeraftryk på denne slutrunde – det er vi overbeviste om.

Selvfølgelig er der nationalfølelse i valget af tegn i dette forslag, men vi mener også nøgternt, at vi har et bedre hold end svensken og det viser vi ved mindst ikke at tabe i dag – men en sejr ville bestemt ikke komme bag på os på BN.

Sverige – Danmark = 2 = Odds 16,0
Spillet hvor du får ODDS 16,0 på dansk sejr…

To Top