Sats

Lørdagens “Sats” fra Experterne…

Dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews, er også hentet i den næstbedste engelske liga Championship, hvor vi mener at Bookmakerne har fejlet og sat et helt forkert odds på det opgør vi har udvalgt som dagens “Sats”.

Nottingham – Sheffield Utd = 2 = Odds 2,65
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker – med Flest Kundetilbud…

Nottingham startede denne sæson med brask og bram og vandt de første 4 ud af 4 kampe – så der var lagt i kakkelovnen til en god sæson. Men lige siden har man glemt at lægge brænde på bålet, for lige siden er det stort set gået helt i stå.

Og pilen peger stadig den forkerte vej g det er svært at se, hvor formen og forandringen skal komme fra. 1 sejr i de sidste 6 turneringskampe og den ligger et stykke tilbage. Selv om Nottingham er hjemme har vi ikke meget fidus til dem.

*

Sheffield Utd. ligger lunt i svinget på en 2. plads og har en god form i denne periode. 5 ud af de seneste 6 kampe er og i 4 af dem, har Sheffield Utd. scoret mere end gang.

Onsdag slog de en af deres nærmeste rivaler, nemlig Wolves – som dog fik en mand smidt ud i starten af opgøret – men ikke desto mindre er selvtilliden stor og sigtekornet indstillet. Vi vurderer at både form og styrke hos Sheffield trumfer Nottingham’s hjemmebanefordel.

Nottingham – Sheffield Utd = 2 = Odds 2,65
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker – med Flest Kundetilbud…

To Top