Nyhed

Lørdagens “Sats” fra den spanske La Liga…

Vi er godt klar over at denne anbefaling er på kanten af småt brændbart og det er da også derfor vi har lagt den under kategorien “Sats”. For her er der ikke noget der er sikkert. Men vi har en Super mavefornemmelse af dette klassiske opgør.

Atl. Madrid – Real Madrid = X = Odds 3,25
Spillet hvor du kan spille selv om du er under 18 år…

Alt. Madrid skal ud det klassiske spanske opgør, som kun overgås af El Classico, mellem Real Madrid og FC Barcelona. Men det næstbedste er vel når de 2 hovedstads klubber tørner sammen om hvem der er byens hold, rent styrkemæssigt.

I de seneste mange år har Atl. Madrid faktisk været på linje me gæsterne i indbyrdes kampe og endda været en smule foran. Men i de seneste 4 kampe har de delt i porten.

De spiller en held del med en defensiv sikkerhed og mere end de normalt ville gøre. Derfor bliver deres kampe så tæt. Rivaliserigen betyder mere end som så.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Real Madrid er ved at finde sig selv igen, efter Ronaldo’s farvel i sommers. Og det virker som om de er kommet styrket ud af efteråret og har nu en noget mere konstant kurve, når det kommer til point. Men de kan stadig overraske negativ.

Men deres seneste kamp Coppa del Rey på udebane mod FC Barcelona endte med en remis. Det viser nu, at de er meget godt med og hvis de skal op i tabellen og få en bedre placering, så er Atl. Madrid et af de hold de skal forbi.

Det kan ske med en sejr allerede i dag, da hjemmeholdet kun er foran med 2 point på 2. pladsen. Men vi tror at stillingen er status quo efter i dag, og at de deler point som de har gjort de 7 ud af 10 seneste indbyrdes opgør

Atl. Madrid – Real Madrid = X = Odds 3,25
Spillet hvor du kan spille selv om du er under 18 år…

To Top