Freynhofer

Lørdagens “Sats” af en gave fra Booki’erne…

Vi slutter dagens anbefalinger af med et opgør fra den engelske League One, hvor vi har meget svært ved at se bort fra det gaveodds, der ligger og venter på vores favorit – som helt klart ikke er den samme som Bookmakernes.

Charlton – Plymouth = 2 = Odds 3,30
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede startbonus…

Charlton har lidt ondt i selvtilliden for tiden og det er da også til at forstå. Siden starten af februar og i de efterfølgende 8 kampe, er der kun kommet en enkelt sejr på kontoen – både ude og hjemme.

Så formkurven er i bund og det gælder også når man ser på tallene for deres seneste 10 hjemmekampe. 2 sejre og 5 nederlag hjemme på The Valley er ikke normalt for Charlton. Denne sæson startede faktisk godt – men det har de taget revanche for siden.

*

Plymouth er i den omvendte situation – de startede elendigt, men har via en super god form i en længere periode, kommet helt derop, hvor det faktisk er både sjovt og motiverende at ligge. Plymouth er sammen med Blackburn rækkens mest formstærke mandskaber.

1 nederlag i 15 kampe hjemme/ude fortæller sin egen historie, om et hold der virkelig har fået gang i både spil og point. Med kun 5 nederlag i 18 udekampe og de 6 er sejre, så ser vi en helt klart potentiel mulighed for endnu 3 point til et super godt odds.

Den forsigtige kan evt. garderer med et X (Dobbelt-chancen) og stadig få et godt odds der er værd at smide noget guld efter. Her kommer Bookmakerne til at tabe mange penge.

Charlton – Plymouth = 2 = Odds 3,30
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede startbonus…

To Top