Nyhed

Lørdagens Premier League “Special Bonus” på BN…

Når det er lørdag tager vi selvfølgelig helt automatisk et kig på den bedste engelske række Premier League og det har vi da også gjort i dag. Her er vi faldet over et rimeligt oplagt opgør i redaktionens optik og odds’et på vores favorit er tilpas hæderligt.

Crystal Palace – Burnley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

Crystal Palace befinder sig som dagens gæster i den tunge ende af Premier League, hvor begge hold har opnået 9 point efter de første 13 runder. Men Crystal Palace ligger lige en plads foran som nr. 16, grundet en bedre ringe score.

Man kan så måske undre sig, når vi vælger det ringeste hjemmehold i Premier League som vindere. Men de har også mødt top 6 i 3 af deres hidtidige hjemmekampe. Men det er blevet bedre på de seneste.

De 2 seneste hjemme har været mod hhv. Arsenal, hvor man hentede en remis på 2-2 og ved seneste hjemmekamp, tabte man kun 0-1 til Tottenham. Dagens gæster er ikke i nærheden af disse 2 holds styrke på udebane.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Burnley skal hele 7 kampe tilbage for at finde deres seneste sejr. De efterfølgende 6 har nærmest virket som en “Black friday”, for her har man virkelig solgt ud, med store nederlag.

16 mål i disse kampe har de lukket ind i eget bur, men har selv kun scoret 4 – så er det godt nok op af bakke. I dag taber de måske ikke med så mange mål – men vider gør de på ingen måde, efter redaktionens overbevisning.

Crystal Palace – Burnley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

To Top