Nyhed

Lørdagens Premier League Sikre valg…

Efter en lille pause, siden dagen efter nytårsaften, så er der igen Premier League kampe på programmet. De 2 deltagende hold har vi faktisk ingen forventninger til rent turnerings mæssigt, men selvfølgelig har vi en klar favorit i dagens opgør.

Wolves – Newcastle = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Wolves spillede remis 0-0 mod Manchester Utd. hjemme foran egne fans i FA Cup’en og skal dermed ud et returopgør om få uger. Wolves har mange jern i ilden, da de også har deltaget i EL, hvor de endte som 2’er og derfor også stadig er med her.

Men Wolves har en bred trup, med mange kompetente spillere og dermed en stor konkurrence i truppen. Skader har man til dels undgået og ikke så mange ad gangen. Hjemme på Molineux Stadium har de kun tabt 2 gange i denne sæson og da de har haft lille pause, så er de helt klar til at tage alle 3 point. 

*

Newcastle ligger midt i det hele, hvor de har 6 point op til den første Europa placering og 5 point ned til holdet lige under stregen. Formen er dog pinlig ringe i denne periode og julen var ikke nogen god oplevelse.

De seneste 5 kampe har kun givet 1 sejr og ellers er de 4 øvrige tabt. Scoren i disse 5 opgør hedder 5-13 og 3 af kampene har været hjemme foran egne fans. Nej det ser lidt håbløst ud i denne periode for Newcastle. Vi tror ikke på dem i dag.

Wolves – Newcastle = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

[sg_popup id=34623]

To Top