Sats

Lørdagens Premier League “Sats”…

Lørdagens sidste anbefaling på BN er dagens “Sats”, som overskriften antyder er hentet i England. Her er tale om den bedste række Premier League og her har vi set os lune på dagens gæsterne på Amex Stadium.

Brighton – Burnley = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

Brighton er kommet i voksent selskab, efter de rykkede op i Premier League efter sidste sæson. De gjorde det rigtigt fint i starten, men nu hvor det er blevet hverdag igen – har de fundet ud hvad der kræves på dette niveau – og det kniber med at leve op til det.

De har hjemme fået 10 ud af deres samlede 17 point. Men vi skal hele 6 kampe tilbage for, at finde den seneste hjemmesejr – det var i starten hvor de stadig havde oprykker gejsten med sig.

Selv om de hjemme har spillet flere kampe remis på det seneste, møder de i dag et hold som de i forvejen har det svært med historisk – hvor de ikke har vundet over Burnley siden 2013. Det gør de heller ikke i dag – vi tror slet ikke på point til Brighton.

*

Burnley gør det endnu bedre i denne sæson end i sidste og spiller stadig med i den bedste 1/4 af Premier League. Nok overraskende for de fleste og sikkert også Burnley selv, men deres koncept fungerer tilsyneladende rigtigt godt for spillerne.

Kun 4 nederlag efter 17 kampe er årsagen til, at de blander sig med de “store” og ligger placeret på en 4. plads, med 9 sejre og 4 gange remis. På udebane er de ligaens 5. bedste mandskab med kun 2 nederlag efter 8 udekampe – de taber heller ikke i dag.

Brighton – Burnley = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

To Top