Sats

Lørdagens Premier League “Sats” på BN…

Vi har fundet denne store kamp fra den engelske Premier League, hvor de to seneste års mestre tørner sammen i det første indbyrdes møde i denne sæson og vi har en fidus til en lille overraskelse – i forhold til Bookmakernes favorit.

Leicester – Chelsea = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode…

Leicester havde en hård sidste sæson efter de uventet blev mestre i Premier League. Det kostede manageren jobbet kort efter nytår og assistenten fik rettet op på tingene og det endte med at blive hæderligt.

I år har de tabt begge deres udekampe, men hjemme på King Power Stadium er de et rigtigt godt hold og vandt også deres første kamp. Her var det Brighton der mærkede deres hjemmebane styrke og tabte med 0-2.

Chelsea er en helt anden størrelse men vi tror at Leicester kan holde dem så meget stangen, at de mindst henter det ene point.

*

Chelsea er stadigvæk et godt hold, selvom de allerede har sat 3 point i premieren på hjemmebane mod Burnley. Men til Chelsea’s forsvar skal det siges, at de endte med 9. mand mod 11 og scorede endda 2 mål i undertal.

De slog Tottenham 2-1 på udebane, på en lidt sen scoring i det 88. minut, hvor Chelsea ikke helt virkede så overbevisende som i sidste sæson. Vi tror kun på højest det 1 point på King Power Stadium i Leicester.

Leicester – Chelsea = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode…

To Top