Frække

Lørdagens Premier League “Frækkert”…

Også dagens sidste anbefaling er hentet i den første runde af Premier League, hvor alle hold er en smule nervøse og hvor formen og organisationen er helt på plads. Men i dette opgør ser vi ingen overraskelser.

Blackburn – Millwall = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får DIT Indskud 3X igen at spille for…

Blackburn er et udpræget hjemmehold hvor de skovler point ind hjemme på Ewood Park foran egne fans. På udebane er det noget mere ujævnt og her skal der ske nogle ændringer hvis oprykning skal blive et tema.

Man spillede da også kun remis i det første opgør i sæsonen på udebane mod Ipswich, men det var egentligt en godkendt kamp. Begge mandskaber var en smule nervøse – hvilket er helt normalt til en premierer.

I dag er de så hjemme på Ewood Park og vi har rigtigt svært ved at se hvo gæsterne skulle kunne få en sejr. Millwall har ikke vundet et eneste af de seneste 5 indbyrdes opgør og på Ewood Park har de tabt.

*

Millwall kunne godt blive et spændende bekendtskab i denne sæson. De spillede godt nok kun remis hjemme mod Middlesbrough i det første opgør, men det er også en modstander vi forventer ender i toppen af Championship.

Men udebane er ikke deres favorit, men det betyder selvfølgelig ikke at de har tabt på forhånd. Millwall vil med garanti gerne sælge kampen for det ene point forud, men at de vinder tror vi på ingen måde på. Går et som det plejer vinder Blackburn..

Blackburn – Millwall = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får DIT Indskud 3X igen at spille for…

To Top