Frække

Lørdagens Premier League Frækkert på BN…

Så slutter vi af i Premier League med et opgør mellem 2 mandskaber, som ikke har været oppe og ringe indtil videre. Begge mandskaber var ellers spået en rigtig god sæson – men det har gæsterne slet ikke kunnet leve op til.

Everton – Arsenal = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Everton gør det faktisk hæderligt, men har også nogle ærgerlige udfald ind i mellem. Men det er godkendt at ligge nr. 8 efter 12 runder. Det betyder at der kun er 5 point op til nr. 1 – en afstand der plejer at være betydelig større efter 12 runder.

Men den engelske Premier League har ikke helt lignet sig selv og om det er Corvid-19 eller andet er svært at sige. Men Everton er smuttet under radaren og er stadig godt med. Med tanke på gæsternes form og formåen indtil videre i denne sæson, bør Everton hente alle 3 point hjemme på Goodison Park.

*

Arsenal ligger nr. 15, med 5 point ned til stregen. Det gik faktisk jævnt fornuftigt i starten, men den seneste måned har været katastrofal for Arsenal. Et lyspunkt har dog været, at man vandt sin EL gruppe suverænt med maksimum point. Men hjemme i Premier League, er det helt gået i stå.

Siden oktober, er det kun blevet til 1 gang remis og 1 sejr efter 6 kampe i perioden. Scoren er 2-8, så der er noget helt fundamentalt galt i truppen. Selvfølgelig vil Arsenal kæmpe og det er da også et kompetent mandskab, men i dag tror vi ikke at de er klar nok til Everton og vil tabe.

Everton – Arsenal = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top