Bonus

Lørdagens Premier League Bonus opgør…

Så er der dømt lokalopgør i den engelske by Liverpool og normalt ville de fleste mene, at kampen var givet på forhånd – men sådan virker det ikke helt på samme måde i denne sæson. For sidste års mestre har slet ikke fundet den melodi de triumferede med i sidste sæson.

Liverpool – Everton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Liverpool har ikke rigtigt noget forsvar i år og så er det svært at vinde mesterskaber. Klopp har vel snart prøvet alle de muligheder for kombinationer han kan, men ingen af dem har det der skal til. Der er blevet lukket 32 mål ind i 24 kampe, hvilket er lidt vildt. Sidste sæson lukkede de 33 mål ind i alt på 38 kampe.

Så ingen tvivl om, at defensiven er akilleshælen hos Liverpool i denne sæson. Men dette til trods, så spiller de hjemme på Anfield og det er et lokalopgør. Vi er ret sikre på, at her kommer Liverpool til at levere hvad der skal til for, at hente alle 3 point og fasthold en smule håb om en gentagelse af mesterskabet.

*

Everton startede sæsonen rigtigt godt, men er faldet af på den, sådan lidt med mellemrum. De tabte i midtugen til City, der ligner den kommende mester. Everton har 3 point op til Liverpool, men har spillet en kamp mindre. Så teknisk ligger de side om side. Liverpool har dog en bedre score, selv om deres forsvar har det med at sejle.

Selv om vi tror på Liverpool på Anfield, så skal de ikke vide sig for sikre. For Everton er dygtige på udebane og har kun tabt 2 gange i denne sæson på fremmed græs. Det ligger helt tilbage til sidste år. De seneste 7 kampe har givet 5 sejre og 2 gange remis. Bl.a Leicester blev slået og Manchester Utd, fik kun 3-3 med Everton som gæster.

Liverpool – Everton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top