Nyhed

Lørdagens portugisiske Frækkert på BN…

Vi slutter lørdagen af med et spil fra den sydligste del af Europa, hvor der stadig er en del varme og heller ikke så meget nedbør. Vi har fundet et opgør, hvor gæsterne i vores øjne er helt klare favoritter – men den opfattelse har Bookmakerne heldigvis ikke – så odds’et er godt.

Portimonense – Famalicao = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor DU får dagens absolut Højeste Bonus at lege med…

Portimonense ligger 3. sidst i Primeira Liga, som er landets bedste række. De har dog det samme point anal som holdet lige under stregen, så det ser ud til at blive en stram sæson for Portimonense.

Hjemme på egne bane og foran egne fans ville man forvente at holdet var bedst. Men her leder de stadig efter den første hjemme sejr efter 5 kampe. Kun 2 gange har man fået point, efter remis – men scoreren hedder 4-8.

Der er ikke udsigt til nogen forbedring af de hurtige, for det er ikke skader eller slidtage der er årsagen til den dårlige placering. Mandskabet er bare ikke godt nok – længere er den ikke. Vi er ret sikre på, at de skuffer deres hjemmepublikum endnu engang.

*

Famalicao ligger modsat hjemmeholdet. De ligger nr. 3 fra toppen , hvilket har været den helt store overraskelse. Men det ser ud til, at de har noget at have den gode form og de mange point i. De er nemlig ikke gået ned i form og kun tabt til de bedre hold.

FC Porto på udebane gik det ikke imod, men det er også det eneste hold de har tabt imod indtil videre. Så mod et noget slattens Portimonense mandskab kan vi ikke se hvad der skulle volde de store problemer for et velspillende Famalicao mandskab.

Portimonense – Famalicao = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor DU får dagens absolut Højeste Bonus at lege med…

To Top