Frække

Lørdagens portugisiske Frækkert på BN…

Vi slutter af i den portugisiske Primeira Liga, hvor det virker til at dagens gæster for længst er stemplet ud af sæsonen, til trods for at de faktisk stadig kan redde sig fra nedrykning. Men de er ramt af noget uhelbredeligt og det har stået på meget længe – det er sygdommen dårligt spil og dårlig form.

Ponferradina – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

Ponferradina har 8 runder tilbage at spille i og har 7 point op til den sidste af de sjove placeringer. det er absolut indenfor spillepladsen og muligt at opnå. Dog ville man nok have håbet på, at formen havde været en tand bedre – selv om den bestemt ikke er elendig i denne periode. Men der bliver spillet for mange opgør remis og det koster jo 2 point hver gang. Men hjemme på Estadio El Toralín viser de næsten altid gode takter og har da også kun tabt 3 kampe efter 17 kampe på eget træs. 

Så her forærer de ikke ngoet væk og det forventer vi heller ikke i dag, med anke på hvad de har at byde på i denne periode. Ponferradina kan godt finde ud af at score mål, men har lidt udfordringer med defensiven og derfor de mange remis’er. Men i seneste opgør holdte de modstanderne fra at score, så måske der er nye tider på vej. Vi tror i hvert fald på en sejr til hjemmeholdet.

*

Lugo virker nærmest som om de har takket af for sæsonen, når man ser tilbage på de seneste 5 runder. For de er alle tabt og det har været overbevisende. 9 mål er der lukket ind i disse 5 kampe, så de er næsten garanter for at lukke 2 mål ind pr. kamp. Det gør det ikke lettere mod et mandskab der kender vejen til målet rigtigt godt – som dagens hjemmehold altid gør hjemme på Estadio El Toralín.

Så Lugo står ikke bare overfor en svær opgave, men også overfor en sæson der ser ud til ende med en nedrykning.  Lugo er Prieira Liga’s ringeste mandskab på fremmed græs, med kun 2 sejre efter 17 kampe. Det er både svært at tænke sig – men også svært at se, hvad de skal kunne byde ind med i denne periode. Ikke nok med at formen er helt til hundene, men også at de er elendig på fremmed græs. Vi har ingen tiltro til dagens gæster overhovedet i dette opgør.

Ponferradina – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

To Top