Nyhed

Lørdagens portugisiske “Frækkert” på BettingNews…

Vi slutter af på den portugisiske side af den Iberiske halvø, hvor der i den sydlige del stadig er 15-16 grader og masser af sol. Men så må vi bare vinde nogle penge – det giver normalt varmen – ellers så kan man bruge gevinsten til, at flyve derned. Det er fra den bedste række vi har hentet opgøret, La Primeira.

Maritimo – Setubal = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Maritimo er inde i en dyb krise og har ikke smagt sejrens sødme siden starten af september og fik senest en remis den 22. i samme måned. Man gik knebent videre i pokalen mod et hold fra “langt nede i rækkerne”, efter 0-0 i den ordinære spilletid.

Så Maritimo kan se tilbage på 6 rene nederlag i turneringen sidste 6 runder. I samme periode har man kun scoret 2 gange og så er det svært at vinde fodboldkampe. Faktisk kun 6 mål efter 10 kampe hjemme og ude. Nedturen fortsætter i dag – endda hjemme foran egne fans, hvor de seneste 2 også er tabt.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Setubal er der noget mere spræl i – især i denne periode virker de ovenpå. Selvom de ikke er super stærke på udebane, har de dog kun tabt 1 kamp i deres 5 kampe på fremmed græs.

Her har de scoret lige så mange mål som Maritimo har gjort i hele sæson, nemlig 5 stk. De 2 tabte kamp var mod hhv. Sporting og Braga – to super stærke hjemmehold – helt modsat dagens ditto.

Så vi fornemmer et frækt udesejr til et hold der er langt bedre kørende. Hjemmeholdet har tabt til bundholdene og her hører Setbal bestemt ikke til med en placering som nr. 8 og som skal se op af i tabellen, modsat hjemmeholdet der ryger under stregen efter dagens kamp.

Maritimo – Setubal = 1 = Odds 3,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top