Nyhed

Lørdagens portugisiske “Frækkert” fra PL…

Her mødes 2 af giganterne fra den portugisiske side af den Iberiske halvø i et for hjemmeholdets yderst vigtigt opgør, der med et nederlag vil sende dem ud af mesterskabs kampen og sikkert sende det videre til gæsterne.

Sporting – FC Porto = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sporting mangler lige det sidste i denne sæson for, at kunne marche de bedste hold i rækken. Men de er dog stadig med og ligger nr. 4 – men dog med hele 8 point op til dagens gæster.

Hjemme på José Alvalade i Lissabon er de stadig ubesejrede – ja de har faktisk ikke sat et eneste point til. Scoreren er 21-6, hvilket også indikerer styrke foran egne fans.

Så derfor kan det da også virke underligt, at redaktionen satser på udebanesejr, mod et så stærkt hjemmehold!

*

FC Porto er ikke bare stærke hjemme, men også på udebane. De har dog tabt et enkelt opgør på fremmed græs og det var ude mod Benfica, men det ligger helt tilbage i september.

De øvrige 6 udekampe er alle vundet, med en score på 11-4. Så Porto er nærmest ligeglade med hvor de spiller. De vandt da også 2 ud af 3 udekampe i Champions League og kun Schalke formåede at hente en remis på eget græs.

Det bliver et tæt opgør og med garanti også et topopgør værdigt. Men de 2 hold målt overfor hinanden, så er Porto et noget bedre hold. Porto har da også kun tabt 1 gang, i deres seneste 6 indbyrdes møder. Vi tror ikke på, at det sker i aften.

Sporting – FC Porto = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top