Frække

Lørdagens Påske Frækkert fra Redaktionen…

Vi slutter af i Spanien i den bedste række La Liga. Her er det 2 mandskaber der ikke skal tænke på mesterskaber eller sjove placeringer. Her gælder det mere om at holde tungen lige i munden og holde ud i de sidste 8 runder af sæsonen, så en nedrykning kan undgås.

Osasuna – Getafe = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Osasuna burde, som dagens gæster, overleve sæsonen. Osasuna ligger på en 13 plads, som er en placering bedre end dagens gæster, efter en jævn kedelig sæson, hvor de stort set har ligget i ingenmandsland det meste af den. Formen er lige en kende bedre end dagens gæster, men det er ikke her vi tro at sejren ligger begravet. Osasuna er bedst hjemme, selv om de bestemt ikke er prangende på eget græs.

Det er dog blevet til 7 sejre og 30 point, så de har det selvfølgelig svært mod de gode hold i rækken, men kan da også godt overraske ind i mellem på eget græs. De stjal da 1 point fra Real Madrid, da de var på besøg. I dag er modstanderne ikke særligt bevendte på udebane, så Osasuna vil få væsentligt mere plads til at få sin 5 hjemmesejr.

*

Getafe ligger skrevet herover også i midten af række, men det skyldes mest at de er en smule bedre en dagens hjemmehold på eget græs tæppe, hvor de også har opnået de fleste af deres point i denne sæson. På udebane er det nærmere en elendighed når de spiller og nederlagene er efterhånden mere reglen end undtagelsen.

Kun 2 gange har de vundet på udebane og de har efterladt en score på 9-23 efter 13 udekampe. Det skræmmer ikke ret mange hjemmehold. I forvejen klarer de sig sjældent godt når de besøger Osasuna, hvor de skal helt tilbage 2007 for at finde en sejr på Estadio El Sadar. Vi tror det går som det plejer, nemlig med at Getafe taber.

Osasuna – Getafe = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top