Bonus

Lørdagens nytårs “Special Bonus” på BN…

Lørdagens “Special Bonus” er et opgør fra den 3. bedste række i England, også kaldet for League One. Her mødes to hold der har fuldstændigt modsatrettet form i denne periode, og det får dem med den bedste form fordel af.

Blackpool – Plymouth = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan få op til kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

Blackpool er godt nok skidt kørende og har været det i en længere periode. Selv hjemme på Bloomfield Road skal man helt tilbage til midten af september for, at finde den seneste sejr foran egne fans.

Samlet set har du kun hentet 6 point i deres 10 seneste kampe ude og hjemme og kun 1 af disse point er hentet hjemme på Bloomfield Road i samme periode. Krisen kradser og det ser ud til at det er vedvarende eksem som Blackburn ikke sådan lige kan få til at væk.

*

Plymouth har helt andre resultater at se tilbage på i samme periode. De 10 seneste ligakampe har givet 20 point og en score på 13-9. De lagde helt og aldeles forfærdeligt ud i sæsonen, men er faktisk et af de stærkeste hold i denne periode.

Og med den optur de har haft i lang tid og den selvtillid det giver, vil blive en for stor mundfuld for hjemmeholdet Blackburn, som vi er overbeviste om, skal være glade hvis de bare får det ene point.

Det er der garderet for, men vi tror mest på gæster fra Plymouth og en at de henter en sejr og et odds på over 4,00 er da slet ikke tosset at slutte året af med. Vi anbefaler dog bare Dobbelt-Chancen også til gode Odds.

Blackpool – Plymouth = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan få op til kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

To Top