Sikre

Lørdagens Nytårs “Sikre” fra panelet…

Vi starter dagens første og årets sidste “Sikre” spil fra eksperterne på Bettingnews. Denne anbefaling er hentet i den engelske League One, hvor der er fuldt program over de næste par dage.

Blackburn – Scunthorpe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du stadig kan nå at Hente DIN Super Bonus…

Blackburn er som dagens gæster med helt fremme i League One, hvor Blackburn indtager 3. pladsen lige foran gæsterne fra Scunthorpe. Dog er det kun 2 point der skiller dem fra hinanden, så de er stort set jævnbyrdige fra den vinkel.

Blackburn skiller sig dog lidt ud, da de har en noget bedre score en gæsterne. Hele 42 mål efter 23 kampe, hvoraf gæsterne kun har scoret 34 mål. Begge hold har kun lukket 20 kasser ind.

Blackburn har haft en rigtig god form meget længe. Man skal helt tilbage til midt i september for, at finde det seneste nederlag i liga sammenhæng og formen er stadig oppe og ringe også her i den travle juleperiode. Vi tror på dem igen i dag.

*

Scunthorpe er naturligvis ikke bare en walkover for hjemmeholdet, men Scunthorpe har vist en ujævn periode, selv om de dg har fået revancheret sig en smule på det sidste.

Vi giver hjemmebanefordelen en stor betydning, da Blackburn hjemme på Ewood Park er et rigtigt godt mandskab. Det bliver et tæt opgør, men alligevel er vi overbevist om, at Blackburn faktisk vinder med mindst 2 mål. Vi spiller dog bare på ren hjemmesejr.

Blackburn – Scunthorpe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du stadig kan nå at Hente DIN Super Bonus…

To Top