Nyhed

Lørdagens Nytårs Bonus fra Premier League…

Vi fortsætter dagens anbefalinger i den engelske Premier League, hvor det er 2 af de mindre og lavt placerede mandskaber, vi har taget et kig på. Vi er i gang med den hårde periode, som slider på mandskaberne og dagens gæster er ingen undtagelse.

Brighton – Bournemouth = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brighton gennemlever endnu en svær sæson i den bedste engelske række Premier League, hvor de i denne periode er placeret som nr. 13. Det er en plads og et point bedre end dagens gæster.  Det bekymrende er dog, t der kun er 5 point ned til stregen.

Selv om formen måske ikke er helt oppe og ringe, så er det et næsten skadesfrit mandskab som træneren har til rådighed. Brighton er hjemme i dag og med tanke på gæsternes formåen og tilstand, tror vi på en hjemmesejr.

*

Bournemouth er i lidt dårligere form end dagens hjemmehold. Der udover har de en skadesliste så lang, som en ønskeliste til jul. ( skader behøver ikke at være helt skidt, men det er vigtige spillere, som må se kampen fra bænken.

Og de næstbedste spillere mangler en del niveau, før de bliver stamspillere. Så det er et lidt spraglet mandskab der kommer på besøg i Brighton og vi er også overbeviste om, at resultatet bliver spraglet. Begge hold scorer og hjemmeholdet vinder.

Brighton – Bournemouth = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top