Frække

Lørdagens norske Frækkert på BN…

I Norge er der et hold som ingen andre kan måle sig med i denne sæson overhovedet. Sådan var det ofte med Rosenborg i gamle dage – men nu har Bodø/Glimt sat sig solidt på den trone og virker næsten urørlige. Selv med 10 mand er de gode og i dag starter de med alle 11.

Molde – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

Molde er en af de nærmeste bejlere til at stjæle førstepladsen fra Bodø/Glimt. Men det er kun rent placeringsmæssigt, for der er hele 19 points forskel, med kun 10 runder tilbage – det virker helt urealistisk at tro på et mesterskab. Der udover er Rosenborg også lige smutte forbi og har indtaget 2. pladsen i Eliteserien.

Formen har da heller ikke været særlig god i en periode. man vandt godt nok det seneste opgør på udebane over Brann, men de kunne lige så godt være blevet hjemme, for Brann var nærmest pinlige ringe i det opgør. I dag står de overfor et mandskab fyldt med spillere der føler de kan gå på vandet.

*

Bodø/Glimt røg ud af EL til Milan med 2-3. En kamp som de virkelig kan være stolte af. De kom foran i starten af kampen, men Milan er et stærkt hold og endte med at score 3 mål før Bodø/Glimt igen kom på tavlen. Men i Milan indrømmede efterfølgende, at det norske mandskab havde meget mere i sig end de havde regnet med.

Men selv om det var en Bet ikke at komme med EL, så er de fortsat i den hjemlig turnering med at være det dominerende hold. Kun sejre er det blevet til. Selv om vi godt ved at det bliver et tæt opgør, så er vi overbeviste om, at gæsterne løber med de 3 point – grundet en langt bedre form, bedre spil på banen – og et Molde mandskab der virker nedslidte og skuffede, efter de også røg ud af EL.

Molde – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

To Top