Bonus

Lørdagens norske Bonus fra Eliteserien…

Vi er taget lidt nord på til den bedste norske række, som også er kommet godt i gang – efter en lidt sen opstart grundet Corona. Det ser helt anderledes ud i denne sæson, da de klubber som normalt plejer toppe ligaen, nu ligger og roder.

Mjöndalen – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Mjöndalen er et jævnt midterhold i den bedste norske række og de kommer nok også til at spejde mere efter nedrykningsstregen end de sjove pladser. Mjöndalen har da heller ikke gjort meget væsen af sig i denne sæson indtil videre.

8 kampe har givet 2 sejre, 2 gange remis og 4 nederlag, med en jævn score på 8-9. Formen er ikke helt hvor den kunne ønskes og de seneste 3 kampe er tabt. I dag skal de møde topholdet som nærmest kan gå på vandet og de vil også vade henover Mjöndalen.

*

Bodø/Glimt har spillet 8 kampe og hentet 24 point. Det er klasse på norsk niveau. Scoreren hedder 32-8 for de 8 kampe, altså et snit på 4-1 i hver kamp. Det kan man vist roligt kalde en god start og der er flere danskere på holdet med centrale roller.

Spillet er ændret fra kontra/omstillinger, til mere boldbesiddende og det er bl.a takket være de danske spillere. Der er også kommet langt mere professionalisme over træningen, efter den nye træner har fået sat struktur på tingene. Måske bliver det ikke 4-1 til Bodø/Glimt, men en sikker flermåls sejr henter de helt sikkert.

Mjöndalen – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top