Frække

Lørdagens målrige Frækkert fra CL…

Vi slutter også lørdagen af med et opgør fra den bedste turnering i Europa – Nemlig Champions League. Og her er det 2 af de helt store mandskaber der tørner sammen – men det er nok mest hjemmeholdet der vil være store i dag.

Bayern München – Chelsea (0-1) = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bayern München vandt det første opgør med 3-0 og skal absolut ikke vise meget mere. Men sådan tænker tyskerne ikke, så de vil gå till opgaven for at vinde – og det er der også en hel del penge i. Så vi skal regne med en stærk opstilling go langt de fleste stjerner.

3-0 i England fortæller noget om tyskernes klasse og i dag spille de hjemme på Allianz Arena, hvor de som sædvanligt har været helt suveræne. Ud af 23 kampe er kun 2 tabt og 2 spilelet remis. Det vil sige 19 sejre foran egne fans – i hvertfald i den første halvdel af turneringen.

Vi er slet ikke i tvivl om, at tyskerne leverer endnu en fornem præstation og med tanke på alle de kvaler som gæsterne fra England har med i bagagen – så ligner det mere eller mindre en walk-over for hjemmeholdet. Sikker sejr til tyskerne og også på mere end 1 mål.

*

Chelsea er en smule på spanden til dette opgør. Hele 9 spiller har måttet melde forfald inden opgøret og et 2-3 stykker skal først testes før kampen. Så det er langt fra den bedste opstilling som Chelsea mandskabet kommer med. Men på den anden side så er det også meget op af bakke med 0-3 i det første opgør.

Så der vil sikkert være nogle der får en chance de aldrig ville have fået ellers og det er her vi på redaktionene mener, at tyskernes styrke vil vise sig. Selvfølgelig vil Chelsea kunne holde et stykke inde i kampen, men med så mange vigtige spillere fraværende og en sikkert manglende tro på succes – så er tyskerne et niveau eller 2 over.

Bayern München – Chelsea (0-1) = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top