Frække

Lørdagens League Two Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i League Two, som er det 4. bedste niveau i de engelske turneringsrækker. Her har vi fundet rækkens stærkeste hjemmehold, som gæstes af et af de mere jævne. Vi ser en sikker hjemmesejr.

Carlisle – Cheltenham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY…

Carlisle har indtil nu gjort rent bord hjemme, med 5 sejre i 5 kampe. Scoreren hedder 12-5 og blandt andetrækkens nr. 1 før denne runde Newport, har smagt Carlisle’s stærke hjemmebane og tabte. Carlisle spiller friskt til og er derfor det mest scorende hold i rækken.

Carlisle har normalt et godt tag på dagens gæster, hvor de har sejret 6 ud af de seneste 8 gange Cheltenham har været på besøg på Brunton Park. Med den form Carlisle har lagt for dagen i denne sæson og at de er historisk stærke hjemme – så har vi stor tiltro til en hjemmesejr igen.

*

Cheltenham er et OK spillende mandskab på udebane og måske derfor at odds’et er så højt på en hjemmesejr. Men en mindre formnedgang har bevirket at Cheltenham er faldet lidt bagud efter en ellers god start.

De 2 seneste udekampe har begge givet nederlag til hold, som slet ikke har samme styrke hjemme som Carlisle. Det skal nok blive en målrig kamp og mindst 3 mål anser vi ikke som helt forkert. Men det vil være hjemmeholdet der scorer de fleste mål og dermed vinder opgøret.

Carlisle – Cheltenham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY…

To Top