Bonus

Lørdagens League One Bonus på BN…

Også dagens 2. anbefaling er fra England, men denne gang er vi hoppet et par trin ned til League One. Her er det topholdet der skal fastholde positionen, mod et mandskab der kæmper for overlevelse.

Lincoln – Northampton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Lincoln topper League One og ligner en seriøs bejler til en direkte oprykning. Men der er tæt i toppen af rækken, så presset på topplaceringen er konstant. Men en god balance mellem defensiv og offensiv har gjort at de er så langt med fremme.

Formen er rigtig fin i denne periode og de score i stort set hver kamp. I flere endda mere end 1 mål. De har dog haft små udfordringer hjemme med de gode udehold, men dem hører dagens gæster heller ikke til og derfor tror vi med fuld fortrøstning frem til en hjemmesejr.

*

Northampton ligger i den ene runde lige over stregen for i den næste at ligge under. Men formen er da heller ikke noget at råbe hurra for og er også alt for svingende. I denne periode svinger det mest ned af. Men lidt point hist og her holder dem omkring stregen.

De har slået nogle af bundholdende på udebane, men det er kun blevet til 3 af slagsen. I dag er det et hold fra den anden ende af tabellen og her vil det gå som det plejer for Northampton, mod de hold der ligger i toppen – de taber. Og så har de tabt mere end halvdelen af deres kampe.

Lincoln – Northampton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top