Bonus

Lørdagens landskamps Bonus…

Der var ikke så mange interessante opgør i dag, mellem store nationer, men rigtigt mange som nok kun bliver seværdige for nationernes egne borgere. Det samme gælder vel den danske kamp, som vi skal og bør vinde med flere mål. Denne anbefaling omhandler ikke Danmarks kamp, men et opgør fra samme gruppe mellem dem der slås om at blive nr. 2 i gruppen.

Skotland – Israel = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Skotland har overrasket positivt og har før denne runde lagt sig som gruppens nr. 2, med 11 point efter 6 runder. Det er 7 point færre end Danmark, her med 4 runder tilbage og 12 point at spille om. Skotland har kun tabt til Danmark indtil videre og spillede remis 1-1, da de var på besøg i Israel. Så det er et optimistisk skotsk mandskab der løber på banen hjemme på Hampden Park i Glasgow, med masser af selvtillid. På Hampden Park er de stadig ubesejrede med 7 point for 3 kampe.

Østrig fik de kun 2-2 imod, men er nok glade for det ene point som de fik ved udligningen 5 minutter før tid. Efterfølgende er både Moldova og Færøerne sendt hjem med nederlag. En sejr i dette opgør vil give skotterne det forspring på 4 point og dermed stadig have plads til et evt. nederlag mod Danmark. Det vil blive tæt og en remis er bestemt indenfor rækkevidde. Vi tror bare på den fulde pointhøst til skotterne i dag.

*

Israel har ikke rigtigt råd til at tabe, men vil kunne tåle en evt. remis. Så det vil med sikkerhed ikke blive et israelsk hold der smider alt frem for at score. Normalt spiller Israel faktisk rimeligt offensivt, men mod Danmark så vi at de også kan omstille sig. Ikke fordi det hjalp så meget i parken, hvor de tabte 0-5, men det var en anden tilgang de kom med end de havde gjort i tidligere kampe..

Israelerne vil naturligvis få mere plads mod skotterne end mod Danmark, men spiller de for defensivt i håb om det ene point, så mener at de gør sig selv en bjørnetjeneste. For selvom skotterne ikke brager mål ind i deres kampe, så scorer de de mål der er nødvendige og lukker derefter af bagude. Det er også det vi tror vil ske i dag. Så skal israelerne vende spillet og det så vi mod Danmark, at de ikke var særlig gode til. Israelerne vil rejse hjem i dag med den følelse der hedder – “Det var lige ved og næsten”…

Skotland – Israel = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top