Bonus

Lørdagens Landsholds Bonus spil…

Så skal Danmark prøve kræfter med de “store” landshold, efter oprykningen til Gruppe A niveau. Vi er så landet i Pulje med England, Island og dagens gæster fra Belgien. Vi mener, at Danmark bør overleve gruppen og forblive på Gruppe A niveau og sende Island tilbage til B niveau.

Danmark – Belgien = 1X = Odds 1,85
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds….

Danmark har fået ny landstræner, men det virker som om at det stort set vil være de samme spillere der tørner ud under Hjulmann. Spillerne er i forskellig form og det vil selvfølgelig få en betydning for det samlede indtryk over de 2 kampe. Men i Parken burde vi kunne leverer en fortsat stærk indsats.

Vi er godt klar over, at Belgien er en stærk nation og har et rigtigt godt landshold i denne periode. Men de har også spillere i forskellig form, da de også stort set har holdet fuldt af spillere fra andre ligaer end den belgiske.

Men holder vi konceptet og er de danske spillere lige så energiske under den nye træner, så mener vi på redaktionen, at vi nok skal hente det ene point. Men ingen tvivl om, at vi skal have det ene point hjemme hvis vi ikke skal lægge skidt ud. Selv om det er følelser, så vil det også være skidt for den nye træner, at starte med nederlag efter så mange kampe i streg uden.

*

Belgien har et rigtigt godt landshold og er nok i top 5 i Europa, så Danmark skal nok få kamp til stregen. Belgien har kun tabt 2 ud af de seneste 10 kampe på udebane, de 8 øvrige kampe er vundet, så ingen tvivl om at de er stærke.

Men de står også i en situation hvor der også skal ses på formen og det er lang tid siden de sidst har haft kamp sammen. Det kan måske blive Danmarks fordel, så Belgierne kun får højest det ene point med hjem. Vi vil gerne se en dansk sejr, men realistisk er det belgierne der er stærkest – så der er selvfølgelig også lidt følelser i anbefalingen.

Danmark – Belgien = 1X = Odds 1,85
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds….

To Top