Bonus

Lørdagens La Liga2 Bonus på BN…

Vi forbliver i syden, men er i dette forslag trykket over på den Iberiske halvø og til den spanske turnering, hvor det er den næstbedste række vi har taget et kig på. 

Santander – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Santander er for længst røget end i glemslen og skal spille på det noget mindre attraktive niveau 3, hvor der ikke er mange penge at gøre godt med og noget mindre prestige. Det har været tydeligt at se længe, at kendsgerningen er gået op for spillerne og de er holdt op med at kæmpe.

Nu er det ikke sådan at de lægger sig ned før kampen, men de har tabt til hold i bunden, både hjemme og ude – så det eneste spillerne går og venter på er, at komme på ferie og koncentrere sig om en hurtig tilbagevenden til La Liga2.

*

Huesca ligger og slås med Zaragoza og Almeira om den sidste plads der giver direkte adgang til La Liga. Det var lidt af en bet at tabe til La Coruna med 1-2, men det var trods alt på udebane og La Coruna er et godt hjemmehold. Det kam man ingenunde kalde dagens hjemmehold for.

Formen er slet ikke så ringe, så vi er faktisk i den tro at det er netop Huesca der ender som vinder af den sidste plads til La Liga. Der er 3 runder tilbage at hente og forsvare sine point og af de 3 nævnte hold der bejler til den direkte oprykning er Huesca i den bedste form.

Santander – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top