Nyhed

Lørdagens Jule “Frækkert” fra Spanien…

Vi slutter denne hyggelige julelørdag af med et spil fra den næstbedste række i Spanien La Liga 2, hvor det er 2 hold fra den sjove ende, der her tørner sammen om point og evt. oprykning efter sæsonen.

Cadiz – La Coruna = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Odds dagligt…

Cadiz måtte efter 8 kampe i streg uden nederlag, indkasserer et mod topholdet fra Malaga på udebane. Det er bestemt ingen katastrofe og nederlaget endte på 0-1. Den kunne faktisk have været faldet ud til begge sider.

Hjemme på Estadio Ramón i Cadi har Cadiz kun tabt 1 opgør i denne sæsons første 9 kampe på dette stadion. Scoreren på 15-6 er også ret overbevisende og formen er stadig den samme trods udebane nederlaget.

Vi tror fuldt og fast på dem igen i aften når de spiller hjemme på Estadio Ramón, foran egne trofaste fans trods årstiden og højtiden andre udfordringer og hyggelige oplevelser.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

La Coruna mangler en længere kontant periode hvis det skal holde i længden. De ligger godt nok placeret som nr. 2, men spiller alt for mange kamp remis og efter redaktionens opfattelse også alt for defensivt.

Især på udebane parkerer de bussen og arbejder ud fra en stenhård defensiv. Det tillader dem dog heller ikke så meget fremme på banen. 6 kampe er endt remis uf af 9 – men i dag kan de ikke fedte sig til 1 point igen og taber – sikkert kun med 1 mål.

Cadiz – La Coruna = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Odds dagligt…

To Top