Bonus

Lørdagens Jule Bonus fra Championship på BN…

Vi smutter ned i den næstbedste række i England og ud til kysten, hvor havnebyen Cardiff lægger græstæppe til dagens hjemmekamp. En hjemmebane som er et rigtigt svært sted at spille og få point med hjem fra.

Cardiff – Blarnsley = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus som NY bruger…

Cardiff er hovedstaden i Wales og da Wales er en del af England er der hold herfra der deltager i de engelske ligaer. Cardiff er et af de hold der før har været oppe og snuse til den bedste række for ikke så mange sæsoner tilbage.

Hjemme i havnebyen har de da også en god statistik både mod dagens gæster og i det hele taget. Cardiff er et historisk svært sted at spille og ikke mange hold får point med hjem herfra.

I denne sæson er det stort set samme sang, med kun et nederlag efter 9 kampe foran egne fans. Formen er god og dagens gæster har ikke den luksus af, at have en god form – så endnu en sikker hjemmesejr.

*

Barnsley ligger og roder i bunde af Championship og har det rigtigt svært. De er dog ikke håbløst bagud endnu, men der skal snart til at komme point ind på kontoen. Der er 5 point op til holdet lige over stregen og 27 kampe endnu.

De fik en god hjemmesejr i seneste runde over Hull hjemme på 3-1, men det var også kun sæsonens 2 sejr. I dag er de ude og selv om der findes mirakler indenfor fodbolden – så sker de ikke i dette opgør.

Cardiff – Blarnsley = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus som NY bruger…

To Top