Bonus

Lørdagens italienske “Special Bonus”…

I dette valg er vi hoppet over i den italienske Serie A, hvor det er et formstærkt udehold der kommer på besøg hos et af de hold som før sæsonen var blandt dem som man regner med vil ende i top 3 og det gør man stadig.

AS Roma – Atalanta = X2 = odds 2,20
Spillet hvor DU får DIN indsats 3x tilbage som Bonus…

AS Roma var eller inde i en rigtig god stime indtil midten af december, hvor der begyndte at komme lidt skår i de gode resultater og spillet. De 2 seneste hjemmekampe har bestemt ikke været nogen succes for de stolte rommere.

Det olympiske stadion i Rom er et sted hvor AS Roma sjældent mister point, men de 2 seneste hjemmekampe mod hhv. Sassuolo og Torino, gav en remis og et nederlag og kampen mod Torino betød også et farvel i Coppa Italia.

AS Roma er ikke dårlig og formen er da heller ikke helt til hundene, men i dag møder de et mandskab hvor alting bare spiller og det kan ofte selv for gode mandskaber været svært at håndtere. Vi tror på en pointdeling eller udesejr i dette opgør.

*

Atalanta har været skarpe på det seneste når de ikke har spillet hjemme foran egne fans. Atalanta skal hele 6 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag på udebane og kun et af de 5 efterfølgende opgør er endt med en remis.

Og det er bestemt ikke hvem som helst de har hentet point hos. I EL var det Everton og i den hjemlige Serie A, har både AC Milan og senest Napoli mærket Atalantas styrke på udebane, med et nederlag til følge.

I samme periode hedder scoren 12-4 på udebane, så Atalanta er et hold der pt. er i en meget stærk form og nærmest kan gå på vandet. Vi er overbevsite om at de vil være rigtige irriterende for dagens hjemme hold AS Roma.

AS Roma – Atalanta = X2 = odds 2,20
Spillet hvor DU får DIN indsats 3x tilbage som Bonus…

To Top