Nyhed

Lørdagens italienske “Special Bonus” på BN…

Vi kan slet ikke forstå hvordan bookmakerne kan nå frem til et så højt odds i dette opgør, så de må virkelige være på svampe eller noget andet euroriserende – men vi “ryger” gerne med på det Odds.

Angers – Guingamp = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus at spille for…

Angers er et af de hold vi har spået til en rigtig god sæson, efter flere god indkøb i sommerperioden. Efter en miserabel sidste sæson, hvor man kiggede mere nedad i desperation end op i tabellen, er der kommet helt andre boller på suppen i denne sæson.

De skulle lige samle sig i starten og det tog et par kampe at få de nye til at fungere. Men det gør de så nu og de seneste 4 kampe har givet 10 point. Scoreren i samme periode hedder 5-1, hjemme og ude.

I seneste runde slog de Monaco på udebane, hvilket nok ikke var set af mange, men de havde virkelig en god organisation i det opgør og efter deres scoring, ødelagde de alt hvad Monaco kunne diske op med. Vi tror på endnu en sikker sejr.

*

Guingamp er et yderst presset mandskab, med overhovedet ingen point efter 6 kampe, Trænersædet ligner en grill på roskildefestivalen og hvis der ikke sker noget – så er det nok fortid for træner Garcia.

Det har så også været de gode hold de har mødt indtil videre, men scoreren på samlet 4-17, sender alligevel nogle bekymrende signaler. I forevejen har Guingamp ikke særlig gode erfaringer når de besøger Stade Raymond-Kopa, hvor de har tabt de seneste 3 sæsoner, med 2 mål eller flere.

Vi kan sagtens forestille endnu en kamp de taber med mere end 1 mål, men spiller dog bare på den rene sejr, hvilket vi anser for det eneste mulige udfald i dette opgør.

Angers – Guingamp = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus at spille for…

To Top