Sats

Lørdagens italienske “Sats” på BN…

Det er ikke så tit vi gør brug af denne kategori, men når vi syntes at der ligger en åben mulighed og et kanont højt odds, på et udfald der er mulig – det er i Serie B var fundet dagens “Sats”.

Foggia – Carpi = 2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny Kunde…

Foggia er et svært hold at gøre sig klog på og de fleste afholder sig fra, at spille på dem, når de spiller hjemme på Stadio Pino Zaccheria. For her har det været den rene elendighed sæsonen igennem.

Efter 12 kampe her, er det kun blevet til 2 sejre og 5 gange remis. Den negative score på 15-21 fortæller også, at de ikke er glade for at skulle have bolden alt for meget og styre spillet. Det burde så betyde, at de er gode , eller i det mindste bedre, på udebane.

Og det er faktisk også tilfældet, hvor de er Serie B’s næstbedste mandskab på fremmed græs, med 6 sejre og 2 gange remis, efter 12 udekampe. Men det hjælper dem ikke så meget i dag, hvor det er hjemme på Stadio Pino Zaccheria, at de skal præstere.

*

Carpi er også en sjov størrelse at følge, men de plejer at være rimelig stabile at spille på – også på udebane. Her har de fået point i 8 ud af 12 kampe, så kun 4 nederlag på fremmed græs.

Hjemmeholdets evner og styrke på foran egne fans, giver og troen på, at her kan der sagtens ligge en udesejr og vente. Den er måske lige på kanten, men senest Carpi var gæster, vandt de med 2-1. Vi tror på en “Satset” gentagelse.

Foggia – Carpi = 2 = Odds 3,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny Kunde…

 

To Top