Sats

Lørdagens italienske “Sats” fra panelet på BN…

Dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews, er hentet i det støvleformede land Italien, hvor det er to af topholdende der hedder tørner samme og vi er bestemt ikke enig med Bookmakerne om favoritværdigheden.

AS Roma – Lazio = 2 = Odds 3,05
Spillet hos den Bookmaker der giver langt de fleste kundetilbud…

AS Roma har gjort det en smule over forventning, med kun 2 nederlag i sæsonens første 11 kampe. Men det var også til to andre topkandidater, nemlig Inter og Napoli – og i dag kommer der igen et hold fra denne kategori på besøg.

AS Roma har satset mere på defensiven i denne sæson og er derfor faktisk meget som de italienske hold vi kender fra gamle dage. Scor et mål og forsvar med hud og hår resten af kampen. Derfor har Roma ikke været involveret i storsejre.

Scoren på 21-7 efter 11 kampe fortæller også, at man er dygtige foran eget mål, men det er så lidt på bekostning af af successen i den anden ende af banen.

I dag står de overfor et hold med en lige så god form som dem selv og vi har en fornemmelse af, at det stopper lidt op for AS Roma i denne runde og de indkasserer et af de sjældne nederlag.

*

Lazio har også tabt til Napoli i denne sæson og det var som AS Roma, også på hjemmebane. Men det er til gengæld det eneste nederlag, man har indkasseret i hele sæsonen i Serie A, efter de første 11 runder.

Og udebane er nærmest blevet en specialitet for Lazio. Hold som Juventus, Nice og Malaga, har fået ørene i maskinen foran deres egne fans, da Lazio senest var på besøg. De har endda vundet de seneste to gange de har mødt Juventus på udebane.

I dag er det så AS Roma de skal møde. Senest da disse to hold mødtes på Stadio Olimpico i Rom, tabte AS Roma faktisk til Lazio – det var tilbage i april måned. Vi tror på, at de gentager successen og vinder endnu engang på det gamle Olympiske stadion i Rom.

AS Roma – Lazio = 2 = Odds 3,05
Spillet hos den Bookmaker der giver langt de fleste kundetilbud…

To Top