Sats

Lørdagens italienske “Sats” af en Bombe…

Vi har rigtigt svært på redaktionen ved at forstå det høje odds der er på dagens valgte anbefaling i opgøre fra Serie A. Vi syntes faktisk ikke det er et Sats, men det var her der var plads tilbage i dagens kategorier.

Sampdoria – Genoa = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets Frækkeste Bonus som Ny kunde…

Sampdoria har fået et vildt højt odds på en hjemmesejr, hvilket vi på redaktionen er helt uforstående overfor. Ja, de har haft en dårlig periode, men hjemme har de stort set holdt niveau – også i den dårlige periode.

Kun 3 nederlag i 15 kampe og 10 sejre – det betyder i Serie A, at man ikke er helt ringe hjemme foran egne fans. Og vi vurderer på redaktionen, at Sampdoria igen er ved at finde formen, efter sidste uges udesejr over Atalanta – så vi snupper dette fede odds på en hjemmesejr.

*

Genoa har som hjemmeholdet også været igennem en skidt fase, men har rejst sig på det sidste. Genoa har vundet 1/3 af deres udekampe, så måske er det derfor de får så stor opmærksomhed fra Bookmakernes side.

Genoa har lidt problemer i bagerste geled og i dag møder de et hold, der har scoret mere end dobbelt så mange mål som de selv har, da hjemmeholdet har scoret 50 og Genoa kun 24, efter 30 kampe.

Muligheden for remis er bestemt til stede, men Sampdorias styrke hjemme på Stadio Luigi Ferraris, tillægger vi på redaktionen en stor betydning, samt det at Sampdoria kun er 4 point fra de europæiske placeringer.

Sampdoria – Genoa = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets Frækkeste Bonus som Ny kunde…

To Top