Nyhed

Lørdagens italienske “Frækkert” på BN…

Vi slutter denne lørdag i vinterferien af med et spil fra den italienske række Serie A, hvor 2 af de noget bedre hold her tørner sammen om kampen om de vigtige pladser til Europa i næste sæson.

Atalanta – AC Milan = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Atalanta ligger nr. 5, 1 point efter dagens gæster fra AC Milan, Nr. 4 ryger ind i Champions League gruppespil og nr. 5 ryger i ELs gruppespil. Så der er virkelig tale om økonomi og mulighederne i forhold til disse 2 placeringer.

Men Atalanta burde ikke frygte noget, for formen er lige præcis der hvor den skal være. Nej ikke på Juventus niveau, men lige under. Kun 1 nederlag i deres 10 seneste kampe er godkendt.

Men selvom det ikke er Juventus niveau, så slog de alligevel Juventus på denne bane i mellem jul og nytår. Den selvtillid har de redet på lige siden og redet sikkert. Vi tror de fortsætter med hvad de har gang og bytter plads med AC Milan omkring den 4. plads.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

AC Milan er bestemt også i glimrende form, så dem skal man ikke kimse af. De har dog vist sig overvindelige og til at have med at gøre på udebane, selv om de fedter en del remis’er hjem på den konto.

Men i dag står de overfor et hold der nærmest føler sig stærkere end hele Romerriget tilsammen og når italienske hold har det sådan, kan de nærmest gå på vandet.

Vi forventer bestemt en seværdig kamp og vil da også være det opgør som vi på redaktionen har sat næsen op efter i dag. Vi forventer en hjemmesejr over et AC Milan hold der stiller sig og spiller ultra defensivt.

Atalanta – AC Milan = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top