Frække

Lørdagens italienske Frækkert fra redaktionen…

Vi slutter af i den næstbedste italienske række Serie B., hvor man er nået til 4. Her er der ikke rigtigt nogen der har skilt sig ud, men dog kun 4 hold der har maksimum point. Også i bunde er der 4 hold der stadig ikke har fået det første point i denne sæson og et af dem er dagens gæster i det valgte opgør.

Cittadella – Pordenone = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Cittadella har vundet 2 af deres 3 kampe og begge sejre blev hentet hjemme på Pier Cesare Tombolato, hvor også dagens kamp skal spilles. Cittadella er absolut bedste hjemme, hvilket de også viste i sidste sæson, Det er sjældent de smider noget væk på Pier Cesare Tombolato. Cittadella nåede da også helt frem til kvalkampene i sidste sæson, men røg ud i finalen til Venezia over 2 kampe. Men det ser ikke ud til at have slået dem helt ud.

Denne gang skal de så helst slutte i top 2, så de ikke igen skal ud i en kval omgang og det virker da også som om det er muligt. I dag er vi ret sikre på, at de henter alle 3 point. De skal spille hjemme på Pier Cesare Tombolato, hvor de er absolut bedste og dagens gæster har hverken form eller evner på udebane, der skal frygtes. Så det er en sikker hjemmesejr – sikkert med et par mål.

*

Pordenone er kommet skidt fra land og har stadig det første point til gode i denne sæson. De har stadig ikke mødt nogle af holdene fra den øverste top endnu, så det har været en blanding af den bløde mellemvare. Det lover ikke særligt godt for fremtiden, når 2 af kampene har været afviklet på hjemmebane, hvor de burde være stærkest. Her er scoreren 0-5 efter de 2 opgør.

På udebane er mål cifrene de samme, nemlig 0-5, men det er kun efter 1 kamp. Det var ude mod Spal, som kun ligger i midten af rækken indtil videre. Så det kunne godt ligne en virkelig dårlig dag på kontoret og den frække spiller efter en sejr på mere end 1 mål, til et virkeligt godt odds. Vi har haft det i tankerne, men vil spiller bare kampen lige på, med en sejr til hjemmeholdet.

Cittadella – Pordenone = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top