Nyhed

Lørdagens italienske Bonus spil på Bettingnews…

Det er i Serie B vi har hentet kampen fra og vi mener at Bookmakerne har lagt en super gave, da vi på ingen måde er i tvivl om udfaldet. Selv om vores favorit har haltet en smule – så er modstandere næsten nærmest elendige.

Crotone – Cremonese = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crotone ligge godt til med deres 34 point efter de første 22 runder er afviklet. Efter en ellers ret god periode, har de tabt de seneste 2 kampe. Men skader har været noget af problemet, men det burde været overstået efter de seneste udmeldinger.

Hjemme er Crotone rimelige habile og har kun sat 2 kampe til. 11. kampe har givet 6 sejre og 3 gange remis, derudover. Selv om de seneste 2 kampe er tabt, så vil denne kamp blive vundet, dels grundet hjemmebanen og dels grundet modstandernes mangler.

*

Cremonese har opnået 5 sejre efter 22 kampe. Derfor er de også placeret under stregen og har 4 point op til en redning. Men den nuværende placering som nr. 17, giver adgang til en PlayOffs kamp, mens de 3 hold der ligger under Cremonese, ryger direkte ned.

I dag skal Cremonese på udebane og her er der ikke så meget at se tilbage på. En enkelt sejr og en score på 6-14. Så hveren defensiven eller offensiven fungerer på fremmed græs. Cremonese taber med mindst 2 mål.

Crotone – Cremonese = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top