Bonus

Lørdagens italienske Bonus Serie A kamp…

Serie A spiller også snart på sidste vers og denne sæson italienske mestre er da også fundet – nemlig Inter, med bla Christian Eriksen på holdet. Men der er stadig andre attraktive placeringer at spille om og dagens gæster kæmper desperat for, at komme i Champions League.

Spezia – Napoli = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Spezia kan i teorien godt ryge ned, selv om der er 2 mandskaber mellem dem og stregen ned til Serie B. Men det skyldes at der kun er 3 point ned holdet lige under stregen og 3 point er som bekendt kun en sejr. Det burde ikke være nok, da scoren er en smule bedre, men intet er jo sikkert i fodbold – især ikke i slutfasen, hvor der er mange penge på spil, i forhold til en nedrykning.

Spezia har løftet formen en smule, men ikke så meget at vi tror at de kan hamle op med dagens gæster, set over alle 90 minutter. De er klart bedste hjemme, hvor de bla spillede remis mod denne sæsons mestre fra Inter. Så helt uefne er de ikke. Vi tror på redaktionen bare ikke på, at de kan modstå det pres der kommer fra dagens gæster over alle 90 minutter og forventer et spinkelt nederlag.

*

Napoli smed 2 point væk langt inde i overtiden i den seneste hjemmekamp mod Cagliari og derfor ligger de kun nr. 5 i stedet for nr. 4. Havde Napoli hentet alle 3 point, så havde placeringerne fra nr. 2 til 5 alle ligget på 69 point, men nu har Napoli kun 67 point og ligger derfor kun til at ryge i Europa League. Så der er 4 mandskaber der kæmper for at undgå Europa League og lige nu er det Napoli der ligger til at tabe på den front.

Vi tror helt klart på, at det er et helt andet mandskab der går på banen i dette opgør, efter det defensive koks, der kostede sejren langt inde i overtiden i senest kamp. Det kan måske være det koks der i sidste bevirker at Napoli mangler de 2 point de mistede og lige netop ikke kommer med i CL. Så vi er ret sikre på, at Napoli henter alle 3 point, da både form og mandskab er klasser bedre end dagens hjemmehold.

Spezia – Napoli = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top