Nyhed

Lørdagens italienske Bonus fra Serie A…

Et enkelt nyt, men markant ansigt er dukket op i Serie A’s 2020 udgave. Her er den store svensker, både som menneske og spiller, Zlatan Ibrahimovich indfundet sig i Milan trøjen, efter en sæson i den amerikanske liga. Det bliver spændende at se hvor han kan trække Milan hen i resten af sæsonen.

Cagliari – AC Milan = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cagliari har tabt deres seneste 3 kampe og virker som et hold der er kørt lidt af sporet. Deres placering er rigtig god og de er stadig med i toppen af Serie A, hvor de ligger nr. 6. Men formen virker en smule forsvundet.

Fair nok at tabe til Juventus på udebane. Hvem gør ikke det. 0-4 er måske lige i overkanten, men Cagliari var bare ikke bedre i det opgør. Man kan ikke kaste skylden på skader, men holdet virker overraskende slidt allerede.

Men der var heller ikke så mange der havde forventet at Cagliari ville ligge så langt fremme på dette tidspunkt. Det har sikkert også overrasket dem selv, men nu hvor “bølgen” virker forsvundet, skal der arbejdes helt anderledes for tingene. Normalt er Cagliari et godt hjemmehold, men vi tror ikke på mere end 1 point i denne periode.

*

AC Milan havde ikke Zlatan med i den seneste kamp på udebane mod Bologna, som endte med resultatet 1-1. Men Milan var faktisk bedre spillende end set længe og der var ikke så mange fejl som før nytårsskiftet. Men her havde Zlatan ingen andel i det ene point.

Om han er klar til dette opgør, kan vi stadig ikke rigtig se af de udmeldinger der kommer fra klubben. Men vi har dog en formodning om, at han som minimum vil sidde på bænken denne gang. Men det virker til, at bare hans tilstedeværelse har løftet holdet.

Det er igen på udebane og her har Milan ikke været blandt de bedste – nok snarere tvært imod. Men med den nye formfremgang og kærkomne selvtillid, så tror vi at Milan får minimum det ene point i dag. Og går det ikke som det skal, så kommer Zlatan sikkert på banen.

Cagliari – AC Milan = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top