Bonus

Lørdagens italienske Bonus fra Serie A…

Italienerne er også ved at være godt igang, selv om der skal lidt flere runder til, før vi føler os helt sikre. Men tendenserne er ved at være kendte og holdene virker stort set at være tilbage i gængse rammer – som før krisen.

Torino – Parma = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Torino er på vej mod at sætte en noget negativ rekord, med flest nederlag i træk – hvis de bliver ved på den måde tingene kører nu og gjorde tidligere. 7 nederlag i streg må give rynker i panden hos klubbens fans.

Så fra at ligge tæt på de sjove pladser, skal man nu lidt nervøst spejde efter nedrykningsstregen, som nu kun er 2 point væk. Vi fornemmer at Torino tager turen ned. Vi har dog givet dem en chance for et enkelt point, da gæsterne har lidt skader i truppen – som måske kan være en fordel for hjemmeholdet.

*

Parma har en del skader i denne periode, til trods for at de lige er startet op efter krisen. Kun 1 enkelt kan måske nå at blive klar, men ellers må Parma se bort fra 5-6 spillere, hvoraf de 2-3 af dem godt kunne bruges som indestartere.

Vi tror på et defensivt koncentreret og orienteret Parma mandskab, der sikkert går efter at hive mindst det ene point hjem – hvilket er meget typisk italiensk fodbold på udebane. Med en evt. sejr, vil Parma kun have 1 point op til Napoli der ligger nr. 6 og på den sidste europæiske plads.

Torino – Parma = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top