Bonus

Lørdagens italiener Bonus fra redaktionen…

Dagens Bonus er hentet i den næstbedste italienske række Serie B. En kamp mellem 2 mandskaber vi er ret sikker på ikke vinder række i denne sæson, men som snarere kan ende med en nedrykning. Begge mandskaber er blandt rækkens ringeste til at score mål.

Cremonese – Ascoli = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Cremonese spiller ikke målrige kampe, men lukker heller ikke urimeligt mange ind. Men hvis man selv ikke score så meget, så skal de kun 1 eller få mål til et nederlag. Men Cremonese er begyndt at arbejde sig ind i Serie B. De seneste kampe har kastet point af sig, hvilket næsten ikke skete tidligere.

På udebane er de begyndt at holde det ene point og det har de gjort i 3 ud af 5 kampe. Derfor er de også en kende bedre placeret end dagens gæster. I dag er dt så hjemme, hvor de må siges at være bedst – uden det er at gå på vandet. Men vi vurderer at de nok skal score 1 mål og det er nok til at vinde.

*

Ascoli ligger helt nede i bunden og gisper efter vejret. Ascoli er endnu ringere til at score mål end hjemmeholdet og defensiven er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Hjemme har de fedtet sig til nogle få point, men på udebane har det godt nok været skidt.

Ascoli skal i den grad til at passe på, hvis de ikke skal isolere sig selv i bunden af Serie B. De 3 nederate hold rykker direkte ud og kun 2 mandskaber får lov at redde sig i forbindelse med 2 Play Offs kampe. Vi har ingen tiltro til dagens gæster overhovedet.

Cremonese – Ascoli = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top