Bonus

Lørdagens internationale “Special Bonus”…

Vi ha igen i dag taget et kig på den internationale trænings turnering Uhren Cup, hvor vi allerede har stiftet bekendskab med de 2 øvrige hold, der også deltager i denne turnering, der afvikles i Holland.

Young Boys – Wolverhampton = 1X = odds 1,50
Spillet hvor du får månedens højeste Bonus…

Young Boys vandt for nogen overraskende den schweiziske liga i sidste sæson og sendte Basel ned på en 2. plads. Men de fik også sat et godt mandskab sammen og har beholdt alle og endda fået et par spiller til.

De har da også vist i deres første opgør mod Feyenoord, at de igen i denne sæson er et hold man skal regne med. Det opgør vandt man med hele 3-0 – men Feyenoord mangler også nogen af deres landsholds spillere – men de var ret overbevisende.

*

Wolverhampton vandt også deres første opgør, men det var noget mere knebent. Man kom bagud i første halvleg, men fik udlignet før the pausen. Her efter scorede man kort ind i 2. halvleg og holdt denne stilling kampen ud.

Men det var med hiv og sving og de virkede bestemt ikke overbevisende, men der er også lidt tid endnu før sæsonen starter i Premier League. Vi mener på redaktionen, at på nuværende tidspunkt er de ikke kar endnu til så meget og vil ikke vinde opgøret.

Young Boys – Wolverhampton = 1X = odds 1,50
Spillet hvor du får månedens højeste Bonus…

To Top