Frække

Lørdagens hollandske Frækkert på BN…

Vi slutter lørdagen af i Hollands bedste række Æresdivisionen. Her har taget et kig på sæsonen positive overraskelse, som har fået de fleste til at spærre øjnene op, efter sejr over rækkens stærkeste mandskab og fået en masse point indtil videre. Nogle vil måske ryste på hovedet – men vi har en god mavefornemmelse.

Heracles – Wilhelm II = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Heracles har haft en anstrengende start på sæsonen og har kun hentet 2 sejre over hold fra den tunge ende af tabellen. 7 point efter 6 kampe var slet ikke hvad man selv forventede i klubben og der er begyndt at blive talt lidt i krogene. Heracles sluttede som nr. 9 efter sidste sæson – pladsen lige udenfor de sjove af slagsen og europæisk fodbold. Derfor blev der hentet 3 spillere der kunne afhjælpe dette.

Men med den temmelige ringe start på sæsonen, skal der andre boller på suppen, hvis målet om europæisk fodbold i næste sæson, skal indfris. Heracles er selvfølgelig en kende bedre hjemme end ude, men det er blevet til 2 sejre efter 4 hjemmekampe. De 2 øvrige blev tabt. Fair nok at tabe til PSV, men hjemmekampen mod Nijmegen burde ikke have været smidt på gulvet. Det bliver tæt, men vi tror at Heracles igen dummer sig hjemme foran egne fans og i dag fordi de møder et super stærkt og motiveret mandskab.

*

Wilhelm II har lagt helt vildt godt ud i forhold til havde alle havde troet. Wilhelm II plejer at kæmpe for overlevelse, men efter 7 kampe er de med helt fremme i feltet med 17 point. Det er 3 point mindre end Ajax der er placeret på 1. pladsen. Hvis Feyenoord ikke vinder deres udsatte kamp, ligger Wilhelm II faktisk nr. 2 indtil videre. Så det har været en overraskende super god start for den lidt mindre klub i tulipan landet.

I de 7 kampe er det blevet til 1 nederlag, 1 remis og 5 sejre. Seneste sejr kom mod ingen ringere end PSV, som de slog med 2-1 hjemme foran egne fans. Selv om det første mål til Wilhelm II var et selvmål af PSV, så scorede de trods alt et mere og holdt PSV fra at score mere end 1 mål. Wilhelm II var under et massivt pres gennem det meste af kampen, men var farlige på deres omstillinger. I dag vil der være noget mere plads til den slags fodbold og derfor tror vi på en fræk sejr til gæsterne. Den forsigtige kan gardere sig med et X.

Heracles – Wilhelm II = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top