Nyhed

Lørdagens hollandske “Frækkert” fra Æresdivisionen…

Willhelm II – Groningen = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Willhelm II har fået vendt en nærmest synkende skude og fået lappet hullerne godt sammen. Siden midten af December har de vundet alle deres kampe og det er 5 i streg. Så fra at have talt om nedrykning, ales der nu om Europa.

For nu er der kun 1 point op til det sjove selskab og kun scoreren efter en elendig start på sæsonen, har de med på slæb. Men nu er defensiven endelig kommet på plads og de seneste 5 kampe er nullet holdt.

Vi er ret overbeviste om, at formen fortsætter hjemme på Konig Willem II Stadion i dagens opgør og giver endnu en sejr til et utroligt formstærkt mandskab.

*

Groningen har ikke haft et lige så godt 2019, men vandt dog årets første kamp hjemme mod Heracles. De er også i virkelig dårlig form, men det tæller alligevel.

I dag er de på udebane og det er ikke helt deres metier. 10 kampe har kun givet 2 sejre og derfor er de heller ikke med i det selskab der spiller med om de europæiske pladser, men kæmper for ikke at ryge ned.

For lige pt. er de det bedste hold under stregen som nr. 16, men der er kun 3 point op til nr. 11. Så det er stadig tæt og det betyder at man skal holde ved. Men det får de ingen chancer for at gøre i dag, med et stensikkert nederlag til et Willhelm II der har fundet sig selv.

Willhelm II – Groningen = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top