Bonus

Lørdagens franske “Special Bonus” på BN…

Fransk fodbolds bedste række Ligue 1, er niveauet for kampen vi har valgt at lægge i denne kategori, dagens “Special Bonus”, da vi klart anser den for at være en god ekstra indtægt, til dagens øvrige anbefalinger.

St. Etienne – Dijon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som Ny Kunde…

St. Etienne er blandt de hold med den bedste form pt i den franske Ligue 1. Det er ikke så mange hold der tager til Lyon og henter en remis med hjem på 1-1 og også spiller 2-2 mod Marseille.

Ellers har det været lutter sejre på det seneste. Hvis man ser bort fra december, som bestemt ikke gav nogen gaver til St. Etienne, så har de hjemme på Stade Geoffroy-Guichard, stort set været sikkerheden selv.

Vi kan slet ikke se Dijon matche St. Etienne i denne periode og slet ikke hjemme på Stade Geoffroy-Guichard. Et rigtigt fint spil der stort set ikke kan fejle, til et godt odds.

*

Dijon ville ligge i toppen af ligaen, hvis alle kampe blev spillet hjemme. Hvis alle kampe blev spillet ude, ville de hurtigt ligge i Ligue “lort”. Som rækkens ringeste udehold, med kun 1 sejr og 3 gange remis, er det svært at forestille sig noget fra denne kant.

Scoren på 12-35 skriger til himmelen om store defensive udfordringer og i dag mangler de endda 2 af deres bedre defensive spillere. Det er svær for selv den største jubel-optismist, at finde grund til at tro på udeholdet på nogen måder.

St. Etienne – Dijon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som Ny Kunde…

To Top