Bonus

Lørdagens franske Ligue 1 Bonus…

Vi fortsætter i den bedste franske række, hvor dagens gæster ser ud til at have fundet melodien i denne sæson. Der var ikke ret mange der havde forestillet sig at de ville ligge i toppen, med 1 point mere end PSG, på dette tidspunkt af sæsonen.

Nimes – Lille = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Nimes kæmper en brag kamp om eksistensen i en tæt gruppe af hold der kan ryge ud. 4 hold slå om at undgå de 3 nedrykningspladser og skal Nimes ud af den suppedas kræver det point. Den mulighed opstod i seneste hjemmekamp mod Strasbourg, som også lå og roede med kun 2 point mere, dog lige over stregen.

Men selv her gik det helt galt og Nimes indkasserede et brutalt nederlag på ikke mindre end 0-5. Der skal virkelig andre boller på suppen, men dem ser vi ikke allerede i dagens opgør. Det nederlag sved og sendte dem ned på bundpladsen. Dagens gæster er helt anderledes flyvende og endnu en massakre ligger og lurer.

*

Lille har indtaget forfølgelsen af mesterskabet og ligger med 1 point mere end PSG før denne runde. Kun Lyon har formået at holde trit med Lille, som ligger nr. 2, med en ringere score på 1 mål. Så det er et selvtillidsfuldt mandskab der er i gang med en super sæson. Kun 1 nederlag har Lille indkasseret i sæsonen 

Hjemme er Lille ubesejrede i denne sæson og det enlige nederlag kom på udebane od Brest. Selv om Lille scorede 2 gange, så lukkede de selv 3 ind. Det sker yderst sjældent og de har da også det næstbedste forsvar i Ligue 1. Vi tror de henter en udesejr og 3 point i dag.

Nimes – Lille = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top