Frække

Lørdagens franske Jule “Frækkert” fra BN…

Vi har som overskriften antyder fundet en kamp fra den franske turnering, hvor det landets bedste række Ligue 1, som har fået æren af, at lægge kamp til anbefalingen i denne kategori – nemlig dagen “Frækkert”.

Metz – Rennes = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen som Bonus…

Metz skal sadle helt om, hvis de skal have nogen forhåbninger om at overleve den bedste franske række Ligue 1, for med kun 4 point efter 16 kampe, ligger de håbløst sidst.

1 sejr og 1 gang remis er det blevet til, men det er ikke hjemme på Saint-Symphorien disse point er hentet, men på udebane. Så det er nemt at regne ud, at de har fået nul point foran egne fans i denne sæson og det fortsætter i aften mod et formstærkt gæstende Rennes mandskab.

*

Rennes er anderledes med fremme i denne sæson, end hvad man er vant til at se fra deres side og en nuværende 6. plads, giver forhåbninger om en god sæson. Så de ligger lige i bagdelen på de bedste franske hold.

Det skyldes bl.a en god udebane statistik, hvor de har fået mange gode point med hjem. 11 point i 8 kampe er blandt den bedste 1/3 og senest vandt de ude over formstærke Nantes.

Historisk har Rennes også kampen på sin side, for Rennes har aldrig tabt til Metz på udebane siden 2002 – og vi tror ikke de bryder den 15 år lange positive point stime, med deres nuværende gode form og hjemmeholdets modsatte.

Metz – Rennes = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen som Bonus…

To Top