Nyhed

Lørdagens franske Frækkert på BN…

Vi laver en fransk afslutning denne fredag hvor det er den bedste franske række Ligue 1, der lægger kamp til dagens “frækkert” kategori. En kamp vi mener er lidt af en gave, da hjemmeholdet i vores optik er klart stærkere end gæsterne.

Brest – Angers = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Brest er klart bedst hjemme, hvor de kun har tabt et enkelt opgør i denne sæson. Det var selvfølgelig PSG der havde både styrken og evnerne til at hente alle 3 point – hvilket ingen andre har kunnet efterligne. 

Ud af de 13 kampe er 6 endt remis og 6 er endt med en sejr. Det er selvfølgelig de noget bedre hold i toppen, der har snuppet point, men hold fra midten og ned har tabt. Begge dagens mandskaber ligger under midten i dette tilfælde og derfor er vi ikke i tvivl om, at Brest henter alle 3 point.

*

Angers er også absolut bedst på hjemmebane, hvor de modsat på udebane kun har hentet point i 5 kampe ud af 12 mulige. 2 sejre og 3 gange remis er det blevet til og igen har det været mod de ringe hjemmehold.

I dag møder de et hold der bestemt ikke er ringe og som har en fin score på hjemmebanen. (21-10). Angers score på udebane hedder (7-20), så defensiven er udfordret på fremmed græs. Det vil den blive igen i dag og de taber med en enkelt pind, hvilket ikke er unormalt i Ligue 1.

Brest – Angers = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top